Vad är Olaplex no 3?

Letar du efter en mirakelkur? Du har kommit rätt! Olaplex no 3 är för dig som längtar efter en riktigt unik och stärkande hårupplevelse!
Man brukar säga att det inte finns några magiska genvägar vad det gäller hår och hårvård, ja man sa det tills olaplex no 3 kom ut på marknaden!

Det räcker inte med att bara äta vitaminer och mineral, man måste ibland aktivt ta hand om sitt hår och göra inpackningar och behandlingar. Och det finns knappast någon som kan ha undgått att Olaplex no 3 numer är marknadens mest populära hemmabehandling?

Så vad är egentligen Olaplex no 3 för någonting? Det är ett silikonfri, parabenfri och sulfatfri behandling som innehåller en helt unik och revolutionerande molekyl.
Det inte alla vet är att det i våra hår finns svavelbindningar som håller ihop håret, och olaplex gör att dessa håller ihop ännu bättre, de förstärker bindningarna och gör håret flera gånger starkare. Och vem vill inte ha ett hållbart och starkt hår? Olaplex är alltså den enda produkten på marknaden som reparerar ditt hår på riktigt.

Olaplex no 3 är en populär och effektiv hemmabehandling som inte ens är särskilt dyr. Denna behandling är för dig som har frissigt hår, eller till dig som bara vill skydda håret på grund av yttre påverkan så som blekning och värme. Eller om du bara vill förebygga slitet hår.

Olaplex innehåller inga sulfater eller parabener vilket gör detta till ett en både miljövänlig och hud-och hårvänlig upplevelse. Många som använder Olaplex no 3 säger att detta är en riktig gamechanger, många vittnar om att det är en enorm skillnad.
Det är därför att Olaplex no 3 lagar ditt hår, ja du läste rätt. Det verkligen lagar och reparerar håret. Alla andra produkter kan ge håret fukt och glans, men det är bara denna behandling som på riktigt lagar håret.
Olaplex innehar ett patent på sin produkt, eftersom att den är så grym. Olaplex no 1 och Olaplex no 2 görs enbart på salong, eftersom att de är så kraftiga, och lagar håret riktigt på djupet. Om man gör fel kan det skada håret rejält, därför krävs det en professionell utövare för att det ska gå till på rätt sätt.
Olaplex gös ofta i samband med att man bleker håret, men kan också görs enbart i förebyggande syfte, eller om du vill få ditt hår att både kännas och se fylligare och tjockare ut.