LEKRETUREN NÄTBUTIKEN MED BEGAGNADE & NYA:

Leksaker

Böcker
Barnkläder
Barnskor
Sällskapsspel
Maskeradkläder
Barnartiklar

Vi tror på ett hållbart samhälle och vill dra vårt strå till stacken. Miljön kräver att vi sparar på naturresurserna, därför anser vi att återanvändning av användbara produkter är rätt väg att gå. God kvalité håller i flera generationer, det har vi lärt oss förr det tål att upprepas.

Bidra till en mer hållbar framtid för kommande generationer genom att köpa begagnat du också!

Lekreturen startade 2011 med en webbutik på Tradera. Vi har nu startat en egen webbutik där vi kan fullfölja vår vision om återanvändning som ett sätt att skona miljön.

Vi vill självklart leverera de bästa begagnade produkterna. Därför  genomgår alla våra leksaker och barnartiklar en besiktning och funktionskontroll innan de rengörs. Batteridrivna produkter testas, sedan tas batterier ur varan innan den levereras till dig.

Alla böcker genomgår en besiktning för att upptäcka eventuella skador. Böckerna är utan dedikationer eller namn (om inte annat anges i annonsen).

Alla kläder och skor genomgår tvätt /rengöring och besiktning.  Storleken på varan anges i annonsen.

När det kommer till spel, gås spelens alla delar och regler igenom innan de görs klara för annonsering. Därför får du alltid ett fullt spelbart och komplett spel.

Vi har på senare tid tagit in även nya saker, framförallt sådant som efterfrågas mycket av våra kunder. Allt för att få så brett sortiment som möjligt!

Vi samarbetar med ett stort antal företag i Uppsala som förser oss med begagnat emballage, allt detta för att ytterligare minska belastningen på miljön. Detta innebär att våra paket kan ha lite olika utseende, men du får alltid en väl förpackad vara.